Worskshops

Oranjeproducties werkt nauw samen met een coach en communicatie-trainer1. Samen kunnen zij diverse workshops geven.

1. Conflicten uitspelen
Stel, je hebt een conflict met een collega op je afdeling. Je zou jezelf tegen die persoon wel willen uiten, maar zo makkelijk is dat nog niet. Maar...waarom het dan niet zingen of uitbeelden? Als je een conflict in een rollenspel speelt kan dat ineens helderheid geven wat er aan de hand is.

2. Weet wie je bent
Meestal ken je je collega’s alleen maar in werkverband. Wie is die collega eigenlijk en wie ben jij zelf. Hoe reageer je op elkaar? In deze workshop wordt voor een groep mensen een rollenspel opgezet. Een coach geeft achteraf feedback op de persoonlijke karaktereigenschappen en communicatiepatronen die hij waarneemt. Zodoende leert men elkaar op een heel andere manier kennen.

3. Presentatie geven
Soms moet je, alleen of als team, een verhaal houden, een presentatie geven of een moeilijk gesprek voeren. De meeste mensen vinden dat niet gemakkelijk. Maar met een paar aanwijzingen van een coach kan je je boodschap veel effectiever overbrengen.

4. Samen een voorstelling opzetten
Stel, als afdelingscollega's heb je iets te vieren en je wilt een leuke avond organiseren. Maak samen een bonte avond, een leuke voorstelling, een muziektheaterstuk! Het artistiek team van Oranjeproducties kan je daarbij helpen.


1 Carola Oranje, ICTA, oranje@icta.nl